Wagyu blir ofte omtalt som det mest eksklusive kjøttet i hele verden og har en helt unik smak.

På grunn av den høye fettmarmoreringen smelter kjøttet på tungen bokstavlig talt.


Gatefat er det eneste street food konseptet i norge som har wagyu burger på menyen. 


Oksen vi bruker er avlet på Røhr gård og her står det litt om prossessen rundt.


RG Samurai ble født på Røhr Gård i Ringsaker den 30. september 2019, og er et resultat av spisset avl på de beste Wagyu-genene eksportert fra Japan. 
Siden 2015 har vi møysommelig bygget opp en besetning på 100 prosent fullblods sort Wagyu. Våre egne stamkyr er DNA- testet i Japan og avlsoksene håndplukkes utenfor Norge. 
Arbeidet med å frembringe Røhr Gård Wagyu gjøres med respekt for dyret, japanske metoder og lokale fôrråvarer. Fra avlsarbeidet starter til kjøttet er i disk tar det fire år. Å lage Wagyu slik det skal smake krever tid, dedikasjon og kunnskap. Wagyu serveres helt enkelt best med salt, pepper og Wasabi.
Velbekomme! 
Ida & Lars 
Røhr Gård Wagyu